TÄNÄÄN LIIKUIN: n. 50 minuutin lenkki aamulla ennen aamupalaa. Hölkkäsin lisäksi pikkaisen ja se tuntui helvetin hyvältä pitkästä aikaa, vaikkei kunto kestäkään paljoa hölkkäämistä kerralla. Lenkin miellyttävyyttä hankaloitti ehdottomasti kivuliaat rakot jalkapohjissa. Päätin, että illan lenkki jääkin tekemättä tämän päivän osalta rakkojen vuoksi ja keskityn vain tekemään vähän vatsoja, selkiä, punnerruksia ja persenostoja kotona. (korjaus: piti etsiä lääkäri ja hammaslääkäri tietoja koko ilta... who am i kidding! netissähän tää aika on mennyt ja nyt kello on jo niin paljon etten jaksa kun paskattaa koirani ja katsoa sinkkuelämää ja tuitui nukkumaan). And now I'm working really hard not to feel guilty. I won't.

Kuntosalin korttia ei ole järkevää ostaa kesällä, ulkona on niin upeat ilmat liikkumiselle eikä siellä salilla tulisi kauheasti käytyä, kun olen enemmänkin ohjatun liikunnan ystävä kuin salilla käyjä. Ajattelin lisäksi tänään, että voisin alkaa käydä uimahallilla ihan uimassa pari kertaa viikossa, olisi mukavaa vaihtelua pyöräilyyn ja kävelyyn ja spinningiin etc. Vesi on aina tavallaan ollut elementtini. Rullaluistelu näyttää lisäksi todella kiinnostavalta: mahtaa sattua helvetisti reisiin.

TÄMÄN PÄIVÄN OHJELMA OLI: Aamulenkki 8-9. Työt 10-18. Kotiin, kotona katsoin Me Mangustit ja jotain Oprahin löpinöitä (Madonna perusteli (("lue: jeesusteli")) afrikkalaisskidinsä ottoa).

MIETIN: Rakot härnäävät ja olen täynnä asioita, jotka pitäisi hoitaa. Olen oikea kävelevä fungus. Siis jalkapöytäni on kipeä (ollut jo kuukausia), eikä kävely auta asiaa mutta HALUAN liikkua ja lenkkeillä. Pitäisi käydä lääkärillä, samoin kuten sormenpääni ihmeellisen ihomuutoksen takia (onko se syylä? onko se ihosyöpä?) pitäisi varata kosmetologi silmäluomeni ympäristöön yhtäkkiä ilmestyneistä kasasta näärännäppyjä tai rasvapatteja, what ever you wanna call 'em. Pitäisi poistattaa. Pitäisi varata suuhygienisti limakalvon aftan takia (poistamaan). Aftan olemassaolo häiritsee todella ja oikeasti elämänlaatua. Ei vain häiritse, pilaa sen. Sellainen pikku näppy voikin olla niin ärsyttävä; kutiava, kipeä ja esim. lempipuuhaani eli syömistä rajoittava. Vittu.

Tuon jalkapöydän kivun takia (joka siis saattaa olla huolimatta aftani ärsyttävyydestä kaikista vakavin terveydellinen uhka) ajattelin käydä vyöhyketerapiassa. Pitäisi vaan eka saada varattua LÄÄKÄRI ja SUUHYGIENISTI ja KOSMETOLOGI. Selvä. I'll do it! Eli tekemislista (rakastan listoja):

1. Varaa suuhygienisti.
2. Varaa lääkäri (ortopedi? naprapaatti? luoja mitä nimiä!)
3. Varaa kosmetologi